Suprabeam S4 r hodelykt oppladbar Vanntett IP68

Varenummer:
 SUP S 4 R
Merke

S4 er en intelligent pannelykt som kombinerer brukervennlighet med flott design. Det intuitive toknappssystemet lar deg styre de to LED-ene samt øke eller minske lysstyrken. Den avanserte elektronikken i S4 gjør den 30 prosent mer effektiv enn vanlige pannelykter, og derfor kan S4 levere hele 300 lumen og helt opptil 10 timers driftstid. 

S4 er utstyrt med Dual Energy Concept, som gjør den kompatibel med både oppladbare Li-Po-batterier og vanlige AAA alkaliske batterier. 

849,-
  • Pris eks. mva. pr. stk.
  • Lagerbeholdning: 1

Beregn frakt

Dobbel optikk

Flood, spot og mix

S4 rechargeable er utstyrt med to optiske linser. Den høyre linsen har en 60° bred lyskjegle, mens den venstre har en 20° spot med 60° strølys. Den brede lyskjeglen gir et veldig bredt synsfelt og gjør det mulig å orientere seg raskt. Med spotlinsen blir lyset derimot fokusert i én kraftig spot som gjør det mulig å se på opptil 85 meters avstand. 

Linsene kan brukes separat eller sammen, noe som gir deg et veldig allsidig lysverktøy som kan tilpasses alle slags arbeidssituasjoner. Den brede lyskjeglen gir deg er ordentlig bredt synsfelt som passer riktig godt til de fleste arbeidsoppgaver, mens spotlyset er perfekt når du vil orientere deg lenger frem. 

Begge linsene har tre lysnivåer som gir deg mulighet å justere lyset helt etter behov.


Dual Energy Concept

Innovativt og fleksibelt batterisystem

S4 rechargeable er utstyrt med det helt nye Dual Energy Concept, som gjør den kompatibel med både oppladbare Li-Po-batterier og vanlige AAA alkaliske batterier. Det fleksible batterisystemet gir deg både de miljømessige fordelene ved oppladbare Li-Po-batterier samt fordelene ved lettilgjengelige alkaliske batterier. 

Dual Energy Concept-batterisystemet gjør S4 til en ekstremt allsidig pannelykt og gir deg muligheten til å oppgradere S4 til en S4 rechargeable ved kjøp av Li-Po-batterier separat. En S4 rechargeable kan selvfølgelig fremdeles bruks alkaliske batterier hvis du går tom for strøm. 

Denne funksjonen bidrar til å gjøre S4 rechargeable til en perfekt pannelykt for profesjonelt bruk, siden det alltid vil være mulig å bruke den selv om en kollega har glemt å lade batteriene.


Fleksibel og allsidig

S4 rechargeable har mange bruksmuligheter

S4 rechargeable leveres med et komfortabelt pannebånd, men kan også brukes på mange andre måter. Pannelykta kan raskt og enkelt monteres på en vernehjelm med en smart klips som fås som tilbehør til S-serien. Med klipsen kan pannelykta enkelt festes i monteringssporet som finnes på de fleste vernehjelmer. Har vernehjelmen ikke et slikt spor, kan du enkelt montere S4 rechargeable ved silikonpannebåndet som også fås som tilbehør. 

Det er mange fordeler med å arbeide med pannelykt, også om du arbeider på en delvis opplyst byggeplass. Det vil alltid finnes områder som ikke er opplyste, men med pannelykta har du alltid rett lys og du slipper å måtte flytte andre lamper rundt. 

Takket være en firkantet design, kan S4 rechargeable stå på mange måter og derfor brukes som en kompakt arbeidslampe.Waterproof tactical torchVanntett ned til 1 meter

S4 rechargeable er IP68-klassifisert

Alle pannelykter i S-serien er IP68-klasset, som gjør dem støv- og vanntette helt ned til 1 meter. Det sikrer at pannelykta kan brukes i alle værforhold uten at du trenger å bekymre deg. Dette er ekstremt praktisk når du bruker pannelykta på daglig basis, siden du aldri trenger å ta den av eller demontere den fra vernehjelmen selv om det regner eller snør. Dermed har du alltid profesjonelt lys for hånden. 

IP-klassifisering (International Protection) 
Det første tallet angir beskyttelsesfaktoren mot solide, eksterne elementer som støv. Det andre tallet angir beskyttelsesfaktoren mot vanninntrenging. Det første tallet, 6, forteller at S4 rechargeable er beskyttet mot støv. Det andre tallet, 8, forteller at S4 rechargeable helt beskyttet ved nedsenking i vann.


Kvalitetsmaterialer og avansert teknologi

Den velkjente Suprabeam-kvaliteten

Plastdelene på S4 rechargeable er støpt av forskjellige komposisjoner for å oppnå maksimal holdbarhet og slitestyrke. Dette sikrer ikke bare at pannelykta tåler røff behandling, men også at slitasjedelene holder mye lenger. 

S4 rechargeable har dessuten en solid Heat Sink i aluminium som bidrar til å transportere varmen bort fra LED-chippen, og derfor kan S4 levere maksimal lumen over lengre tid. 

S4 rechargeable er utstyrt med en veldig effektiv lysstyringsteknologi som ikke bare sikrer en vedvarende høy effekt, men også lang driftstid. Lang batterilevetid har vært viktig i utviklingen av S4 rechargeable da dette er alfa og omega for profesjonelle brukere som ønsker en pannelykt som kan lyse hele arbeidsdagen. Med teknologien i S4 rechargeable har vi oppnådd en 30 prosent lenger driftstid enn vanlige pannelykter.


S4 rechargeable Quick guide


Batteriets reservelys

Alle oppladbare hodelamper fra og med 2015+ har denne egenskapen som ny standardfunksjon

Når batteriet synker til de siste 10% av sin samlede kapasitet, vil den integrerte funksjonen automatisk dempe lyset til omlag 10-15% av hodelampens maksimale effekt.

På den måten får du alltid en visuell melding når batterinivået er lavt, og du vil alltid vite når det er på tide å finne et nytt batteri eller å dra hjem. Med minst 40-80 Lumens tilgjengelig som batterireserve i opptil 30-60 minutter, avhengig av hvilken modell den oppladbare hodelampen er.


Oppladbare batterier

Spar penger og ta vare på miljøet

Spar penger! Selv om oppladbare batterier koster mer når du kjøper de, kan de, om de brukes riktig, brukes om og om igjen i mange år. Over tid vil man spare penger på å velge oppladbare batterier.

Ta vare på miljøet! Batterier inneholder korrosive metaller og tungmetaller. Produksjonen, transporten og avfallshåndteringen av disse batteriene kan forverre både helsen vår og vårt sårbare miljø. I California er batterier forbudt på deponier og de må enten gjenvinnes på korrekt måte eller kastes som farlig avfall. Ved å bruke oppladbare batterier minsker andelen vanlige batterier og etterspørselen etter disse.

Spar penger og hindre sløsing – fordi oppladbare batterier kan bli brukt gjentatte ganger er det langt færre batterier som trenger å bli produsert.

Enhet Verdi
LED 2 CREE Power Chips
Case Hi-Tech Plastic Compound
Color Black House with Blue Transparent Front Cover
Switch Two Solid Silicone Switches
Headband Quality Headband with Silicone Stripes
Weight 136g
IP Rating Water -and Dust Proof IP68
Temperature -20°C to +35°C
Controller YES, 3-step controller, flood/spot
Power Source Rechargeable Li-Po battery, with internal charging
Beam Distance 85 meters
Luminous FluxMax 500 LM
Mediunm 250 LM
Low 75 LM
Lighting Time 16 hours
Packaging Presentation tube