Merke

Husqvarna Gresstrimmer 520iRX m/blad og sele u/Batteri,lader

En lett styretrimmer med høy ytelse for profesjonelle brukere. Perfekt for gartnere, landskapsarkitekter og entreprenører. Har utmerket ergonomi og balanse, 2-veis, roterende trimmerhode og holdbar, børstefri motor. Komfortabel sele leveres med.

  • Ekvivalent vibrasjonsnivå (ahv, eq), venstre/høyre håndtak 1.2 m/s²

Inkludert i prisen: 

  • Sele, Balance 35 B 
  • Trimmerhode T25B 
  • Gressblad, 3 tenner 
3 999,20
  • Pris eks. mva. pr. stk.
  • Lagerbeholdning: 1

Beregn frakt

Effektiv børsteløs motor
Vår egenutviklede, avanserte, børstefrie motor er 25 % mer effektiv enn en standard børstefri motor. Dette betyr at motoren gir høye og konsekvent moment – selv ved klipping av høyt, tykt eller vått gress.

Maksimal kjøretid
Velg mellom normal og savE™-modus, avhengig av forholdene, for maksimal effekt eller maksimal driftstid. Uansett får du alltid perfekt resultat.

Komfort sele
Komfortabel sele

Tap 'n Go
Kraftig trimmerhode med Tap'n Go utmating

Toveis rotasjon
Rotasjonsretningen på trimmerhodet kan endres for mindre gress i gangveier.

Høyt håndtak
Det høye håndtaket øker bevegelsesfriheten når du arbeider i skråninger.

Stillegående
Støynivået fra våre batteridrevne maskiner er opptil 13 dB(A) lavere enn fra bensindrevne maskiner – en enorm forskjell. En reduksjon på 3 dB(A) oppfattes vanligvis som en halvering av støynivået. Dette gjør arbeidet mye mer behagelig – og gjør det også lettere å arbeide på offentlige steder.

Ett batteri passer alle
Batteripakken er utformet for krevende og langvarig profesjonell bruk. Den passer i alle våre håndholdte maskiner, slik at du raskt kan bytte batteriet mellom en trimmer, en blåser, en motorsag og en hekksaks og fortsette arbeidet.

Lett og velbalansert
Våre maskiner har en kompakt, slank konstruksjon med det fremre håndtaket nær tyngdepunktet. Dette gjør dem lette og velbalanserte – slik at du kan arbeide komfortabelt i alle situasjoner.

Intuitivt tastatur
De batteridrevne maskinene betjenes via et interaktivt tastatur. Du starter og stopper maskinene enkelt ved å trykke på en knapp. Det er også en savE-knappen for maksimal driftstid. Trimmerne har en ekstra knapp for å endre trimmerhodets rotasjonsretning.

Lavt vedlikeholdsbehov
Ingen påfylling av drivstoff, færre deler å vedlikehold og et elektronisk styrt drivsystem betyr færre driftsstanser og lavere driftskostnader.

saveE™
Velg mellom normal og savE™-modus, avhengig av forholdene, for maksimal effekt eller maksimal driftstid. Uansett får du alltid perfekt resultat.

Enhet Verdi
Motortype BLDC (børsteløs) 36 V
Turtall på utgående aksel, o/min 5500
Klippebredde, cm 400
Vekt uten batteri, kg 3,8
Vekt med batteri, kg 5,1
IPX4 9 Ja
Lydeffektnivå, målt dB (A) 92
Lydeffektnivå, garantert LWAdB (A) 96