Tilbud
Merke

Husqvarna Automower 305

Kapasitet arbeidsområde: 600 m²
Maksimal helling innenfor arbeidsområdet: 22 °
Søkesystem: Trippelsøk

Husqvarna Automower® 305 har en kompakt design og er ideell for mindre, komplekse hager på opptil 600 m2. Den kan lett håndtere skråninger med en helling på opptil 40 %. Firehjuls plattform sammen med systematisk passasjehåndtering gir effektiv drift, og funksjonen for trippelsøk gir den raskeste veien hjem til ladestasjonen. Utstyrt med værtimer, frostbeskyttelse og Automower® Connect@Home. Rengjøres og vaskes enkelt av med en slange.

10 920,-
11 999,20
  • Pris eks. mva. pr. stk.
  • Lagerbeholdning: 21

Beregn frakt

450X by castle
Pålitelighet
Gressklipping med robotgressklipper handler om pålitelighet. Gjennom 20 års utvikling har Husqvarna raffinert sitt gressklipperkonsept for å oppnå pålitelighet, kvalitet og klipperesultat på høyeste nivå, med et minimum av assistanse.
Automower 230 ACX
Utmerket klipperesultat
Takket være det frie bevegelsesmønsteret til Husqvarna Automower®, blir plenen perfekt klippet og får et flott, teppeaktig utseende. De barberbladskarpe knivene klipper gresset skånsomt i alle retninger, slik at gresset vokser seg sterkt. Mosevekst hindres effektivt.
Automower 450X
Lavt lydnivå
Takket være det unike klippesystemet arbeider Automower® ekstremt diskret og stille, og akkurat når du ønsker det.
 
Cutting disc/blade
Unikt klippesystem
Husqvarna Automower® klipper bare litt, men ofte, noe som sikrer en pen og sunn plen. Den er utstyrt med skarpe, barberbladlignende kniver av sterkt karbonstål, montert på et robust knivdisksystem. Dette gir effektiv drift og ekstremt lavt energiforbruk.