Scangrip teleskopstativ 0,9 -1,9m pulverlakkert

SCANGRIP teleskopstativ på hjul er utviklet for mobil posisjonering av arbeidslyset. Gjør det enkelt å flytte lyset dit du trenger det, og samtidig slipper du ubehagelige og tunge løft fra den ene arbeidsplassen til den andre.

Teleskopstativet  kan utvides fra 0,9m til 1,9m og kommer i en oppgradert design. Den nye er utstyrt med 5 hjul for forbedret sikkerhet og stabilitet og enkel manøvrerbarhet. Hjulene er solide og av høy kvalitet og ruller lett selv på ujevnt underlag. 2 av hjulene er låsbare for å sikre en sikker og fast posisjon. Det er raskt og enkelt å montere arbeidslyset på SCANGRIP teleskopstativ, de kan vippes for å gi optimal strålevinkel.

Tilleggsfunksjon til den nye, oppgraderte HJULSTØTTE kommer det nå med en fleksibel brakett som gjør at du enkelt kan plassere et ekstra arbeidslys nede( i bunnen) på stativet  for å lyseopp  nedenfra. Den ekstra monteringsbraketten er justerbar i høyden og gir full fleksibilitet for å plassere lyset i optimal høyde. Dette dobbeltlysalternativet  gir perfekt, skyggefri belysning fra oversiden så vel som fra undersiden.

SCANGRIP teleskopstativ på hjul er laget av slitesterkt og solid pulverlakkert stål for både innendørs og utendørs bruk.

2 115,-
  • Pris eks. mva. pr. stk.
  • Ikke på lager

Beregn frakt