110 Slukkeskum Multipro Frostsikret til -30°C A, B, F-klasse

Varenummer:
 BSP 270002

110 Slukkeskum Multipro - frostsikret til -30°C. A, B og F-klasse

  • 110 Slukkeskum Multipro er en liten ”sprayboks” skumslukker som er enkel og effektiv ved små branner og branntilløp. Skum gir lite sekundærskader ved bruk.
  • 110 Slukkeskum Multipro er tilpasset vårt klima og er frostsikret til -30°C. Spesielt utviklet for også å slukke de vanskelige fett- og oljebrannene.
  • 110 Slukkeskum er et godt supplement for å øke brannsikkerheten, men erstatter ikke krav til manuelt slukkeutstyr.
229,-
  • Pris eks. mva. pr. stk.
  • Lagerbeholdning: 34

Beregn frakt

Like enkelt i bruk som hårspray – alle kan bruke den. Lav vekt, enkel og kjent betjening gjør 110 Slukkeskum Multipro enklere og raskere i bruk enn tradisjonelle brannslukkere for personer i alle aldre. Den unike konstruksjonen gjør at den kan brukes i alle vinkler, også opp ned. Selve slukkemiddelet ligger i en blære inne i boksen og blir ”klemt ut”. Forseglingen gjør at man enkelt ser om 110 Slukkeskum Multipro er ubrukt og klar til bruk.

Tilpasset det norske klimaet og et godt miljøvalg. Spesialutviklet for å ta de vanskelige fett- og oljebrannene og frostsikret til -30°C gir mange bruksområder. Slukkeskummet inneholder ingen merkepliktige giftige eller helseskadelige stoffer. Ingen drivgass, beholderen er trykksatt med ren komprimert luft.

God holdbarhet og enkel avfallshåndtering. Hele 5 års holdbarhet fra produksjon. 110 Slukkeskum Multipro er merket med Grønt Punkt og skal sorteres som restavfall.

Man husker nummeret til brannvesenet. ”Ring 110 logoen” ble valgt til produktet for å øke bevisstheten rundt nødnummeret til brannvesenet.

Bruksområder: I hjemmet (kjøkken, stue, garasje og hobby), på kontoret, i verktøykassa til håndverkeren, på hytta, i bilen, i campingvogn / bobil, på båten og med i tursekken. Alle steder hvor en brann kan oppstå bør 110 Slukkeskum Multipro være klar til bruk. Festebrakett (tilleggsutstyr) gjør det er enkel å plassere 110 Slukkeskum Multipro i for eksempel bil og båt slik et den oppbevares på et fast sted der alle vet hvor den er.

Enhet Verdi
Dimensjoner Ø 65 mm, H 238 mm.
Vekt ca. 592 gram.
Mengde slukkemiddel 400 ml./ 512 gr.
Type slukkemiddel 110 Multipro.
Konstruksjon Innvendig blære.
Tømmetid ca. 14 sekunder.
Kastelengde Minimum 2.5 meter.
Drivgass Komprimert luft.
Trykk 8 bar / 0,8 Mpa.
Holdbarhet 5 år fra produksjonsdato.
Brukstemperatur -30°C til + 50°C